Webutvikling og netthandel løsninger.

Med vår lange erfaring innen utvikling av nettsider og netthandel løsninger, basert på WordPress CMS, får du en oppdatert, sikker og innovativ digitalisering av bedriften.

Våre webutviklere og designere har dybdekunnskap og lang erfaring med både back-end og front-end utvikling, og leverer prosjekter i alle størrelser.

Les også: Gjør siden din synlig i Google, med Google AdWords

WordPress er verdens mest benyttede publiseringsløsning, og benyttes av alt fra små og store bloggere – til store kommersielle bedrifter i Norge og resten av verden.

Alle webprosjekter fra DMGR er responsivt laget, og tilpasset alle type enheter.

Til våre WordPress prosjekter tilbyr vi også å
gjennomføre SEO arbeid i hele prosessen.

Link Building

Vårt SEO team lager og implementerer strategier for å skaffe backlinks av høy kvalitet, samt genererer trafikk fra blogger, artikler og kommentarer.

SEO uten stopp

Søkemotorene er i konstant utvikling, og Google endrer sine algoritmer daglig. Noen endringer er større enn andre, men viktigheten å holde seg oppdatert er meget høy.

On Page SEO

Vi utfører en komplett analyse på siden av kundens nettstedstrukturer, metakoder, tekster og andre viktige tekniske aspekter ved SEO. Til gjengjeld mottar våre kunder en omfattende kravspesifikasjon.

DMGR Security247

Holder deg trygg

Det verste med malware er at det kan være på nettstedet ditt i flere måneder uten å bli oppdaget. Vær årvåken, vær proaktiv og sjekk regelmessig for skadelig programvare og kjente sårbarheter. Med vår DMGR Security 247 tar vi løpende backup av sidene og eliminerer malware og andre trusler mot nettsiden deres.

Skriv til oss

Client’s love

Love from Clients

Vår visjon er å lage lidenskapelig god markedsføring. Med et mål om å være den foretrukne byrågrupperingen, som byråer og kunder vil samarbeide med.