fbpx

Growth strategies

For maximum returns

Vekstmarkedsføring

Vellykket markedsføring handler ikke lenger bare om «toppen av trakten» og anskaffe nye kunder – det handler om å anskaffe kunder som forblir fornøyde kunder og rekrutterer nye.

Vekstmarkedsføring handler ikke om å fikse på en del av salgstrakten din. Det handler om å se på hele kundens livssyklus og bruke innsikt til å øke avkastninger og øke antall engasjerte kunder.

Vekstmarkedsførere er datadrevne proffer som jobber kontinuerlig for å finne innovative måter å drive kundeanskaffelser, holde kunder engasjerte, beholde dem og til slutt gjøre dem til ambassadører som rekrutterer nye kunder for deg. Med andre ord, vekstmarkedsførere er eksperter på hvert trinn i trakten. Og de jobber tett med hele virksomheten for å få bedre innsikt.

Vi jobber med en datadrevet tilnærming der vi bruker tester og datagrunnlag for å bestemme hvordan vi kan optimalisere resultatene for din bedrift. For eksempel ved å bruke en A/B-test for å se hvilke push-varsling som brukere liker best. Når noe fungerer, adopterer vi det inn i strategien. Når noe ikke virker, må vi teste mer.

Tradisjonelt har markedsføringsarbeid blitt skilt fra produktet, med markedsavdelingen isolert fra andre aspekter av virksomheten.

Vi mener det er åpenbart at vekstmarkedsføring skal integreres i produktutvikling og fordype oss inn i målingene som betyr noe, fra hele bedriften.


Jeg vil vite mer,
kontakt meg.

Eller ring oss på
64 80 80 04

del og vind en

Gratis

Hjemmeside

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on facebook
Facebook

Det er ikke et krav at der deles på flere platforme, men vi vil sætte stor pris på det.