fbpx

Growth strategies

For maximum returns

Lederutvikling

Lær hvordan du holder mennesker med deg når du leder eller styrer en organisasjon i endring! 

Sørg for at planlagte endring i organisasjonen holder seg som avtalt
Mange eiere og ledere sliter når det gjelder å håndtere endring, spesielt hvis det påvirker mennesker. Våre arbeidsmetoder ser på hvordan vi kan håndtere menneskesentrert endring effektivt. Du vil oppleve viktigheten av å bringe mennesker med deg gjennom endring, og vurdere øyeblikkene der endring kan gå galt og hvordan du kan unngå dem.

Endring trenger ikke å være overveldende, hvis den håndteres godt – finn ut hva de av oss med leder- eller lederansvar kan gjøre for å holde ting på sporet med våre arbeids- og prosessverktøy.

Lederutvikling er en prosess som hjelper til med å utvide individers kapasitet til å utføre i lederroller i organisasjoner. Lederroller er de som letter gjennomføringen av et selskaps strategi gjennom å bygge tilpasning, vinnerkultur og øke andres evner. 

Vi jobber med gode arbeids- og prosessverktøy som vil hjelpe oss med å gjøre de endringene som er nødvendige for å oppnå nye mål, både på jobben og på et mer personlig nivå. Endring er ikke så komplisert så lenge vi bruker gode verktøy og ikke bekymrer oss for de positive sidene ved en mulig endring.

Mange ansatte opplever økt motivasjon og engasjement etter positive endringer og organisasjonsutvikling.
I tillegg til høyere lønnsomhet og vekst, kan effekten også hjelpe den enkelte ansatte å utnytte potensialet og styrkene bedre. På denne måten beholdes gode ansatte, konkurransen utvikler seg ytterligere, og selskapet forbedrer konkurransekraften ytterligere.

DMGR tilbyr både eksterne og interne kurs i lederutvikling. Vil du vite mer, kan du ta kontakt med oss i skjema. 

Jeg vil vite mer,
kontakt meg.

Eller ring oss på
64 80 80 04

del og vind en

Gratis

Hjemmeside

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on facebook
Facebook

Det er ikke et krav at der deles på flere platforme, men vi vil sætte stor pris på det.