fbpx

Growth strategies

For maximum returns

Innholdsmarkedsføring

Innholdsmarkedsføring (content marketing) er en markedsføringssteknikk som går ut på å produsere og spre godt innhold.

Innhold som er av interesse for personer som bedriften definerer som potensielle kunder. Innholdsmarkedsføring etterligner ofte journalistikk og bruker ofte journalistisk utrykkform for å skape interesse.

Vår produksjon er ikke begrenset til teknisk utvikling, vi har lang erfaring innen innholdsproduksjon. Vi tilbyr det du ville trenge for å oppnå dine ønskede mål. Det nyeste og mest morderne innen innholdsproduksjon er å lage innhold med bakgrunn i hva du ønsker å få ut av leseren eller seeren. Vi kombinerer dette med konverteringsoptimalisering (CRO) så ditt innhold ikke bare gir det seere men også kjøpere.

Visste du at å kombinere søkemotoroptimalisering med innholdsproduksjon er det mulig å komme på førstesiden av Google, selv i konkurranseutsatte bransjer? 

Eksempler på typer innholdsmarkedsføring er annonsebilag i aviser eller nettaviser, sponsede artikler i tradisjonelle eller sosiale medier eller betalt innhold. Typisk vil innholdsmarkedsføring på nett skje ved at en bedrift lager en blogg eller et nettsted om et bestemt tema. På denne bloggen skriver bedriften innlegg med relevant faglig innhold, slik at potensielle kunder får bloggen opp som søketreff når de søker etter de emner og problemstillinger som bloggen omhandler. På denne måten vil bedriften gratis kunne profilere seg overfor brukere via betalt søk (PPC) via Google og andre søkemotorer, og samtidig oppnå bedre synlighet med organisk søkemotoroptimalisering.

Vi vil legge til rette for at blogginnleggene spres gjennom forskjellige sosiale medier og andre kanaler, som en inbound strategi.

Hva gjør vi?

Vi bistår våre kunder med å etablere gode innholds strategier tilpasset kundens behov. Våre tekstforfattere ser på innholdet du allerede har og gjør det bedre og mer tilpasset målgruppen din. Vi produser nytt innhold etter en plan om publisering og hvilke aktiviteter som skal gjøres iløpet av året, med kontinuerlig analysering, sporing og overvåking av innhold. Og hvilket resultat det gir.

Innhold kan være alt fra blogg innlegg i form av tekst og bilder, men også være film og animasjon som fungerer veldig fra i sosiale medier.

For å skape vekst med innholdsmarkedsføring krever det struktur og god strategi i sosiale medier.

Jeg vil vite mer,
kontakt meg.

Eller ring oss på
64 80 80 04

del og vind en

Gratis

Hjemmeside

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on facebook
Facebook

Det er ikke et krav at der deles på flere platforme, men vi vil sætte stor pris på det.