Info om prosjektet

doodle-1

Prosjekt:

ScaleUp Lillestrøm AS ønsker å øke antall leietagere til coworking lokalene sentralt i Lillestrøm. Her et nytt og spennende kontorfellesskap meget sentralt beliggende i Portalen ved Lillestrøm Stasjon. Her sitter gründerbedrifter og innovative selskaper som begge vokser internasjonalt sammen med investorer. Kjeller Innovasjon er méd på laget og tilbyr sitt inkubator- og akseleratorprogram. Med andre ord: her får du hjelp til å vokse!

Vi tilbyr flotte, nyoppussede lokaler på 400 m2 – bestående av 6 stk. kontorer, et åpent landskap med 17 Faste Plasser, 2 Flexi-plasser og 3 møterom. Dette er en rent næringsbygg med masse andre spennende bedrifter. I første etasje finner du en felles personalrestaurant med store møtefasiliteter. ScaleUp Lillestrøm er 100% eid av Kunnskapsbyen Lillestrøm.

Vårt oppdrag

ScaleUp Lillestrøm skal være det foretrukne valget for viderekomne gründerbedrifter med ambisjoner om internasjonale gjennombrudd.

Vår visjon

Vi ønsker å hjelpe gründere med vekst, utvide nettverk og bygge relasjoner til investor nettverk.

Våre verdier

  • Bidra til bærekraftig nyskapning og vekst
  • Å være et levende laboratorium for nyutviklet næring i regionen.
doodle-1

Samle informasjon

En av de viktigste oppgavene i dette prosjektet var å samle informasjon om leietagere og potensielle fremtidige leietagere. Med denne informasjonen kunne vi enklere spisse et budskap, visuell profil og hvor vi når ut til nye leietagere for ScaleUp Lillestrøm.

doodle-2

Datavask

Men informasjonen vi samlet inn fra de ulike kanalene, fant vi ut at det er et bredt spekter av potensielle leietagere. Ikke bare i nærområdet, men også fra Oslo og omegn. Dette betyr at ScaleUp Lillestrøm har et mye større nedslagsfelt enn først antatt.

doodle-2

Arbeidet som måtte til

Men godt forarbeid og informasjon, fant vi en visuell identitet som passet godt til eksisterende miljø og nye potensielle leietagere. Arbeidet med foto og implementering til webside så vi raskt hadde god effekt. Med jevnlig oppdatering av bloggen og sosiale medier har ScaleUp Lillestrøm fått et dynamisk og levende miljø digitalt.

Vil du vite mer om våre tjenester og hvordan vi kan hjelpe deg?